Stopp stresset 2016 – helgesamling

Bilde til helgesamling januar 2016

Er du ofte sliten, stresset og urolig?

Lurer du på om du kanskje kan være utbrent?

Kan du kjenne deg ”ikke god nok” og usikker?

Ønsker du å lære hvordan du kan bygge indre styrke?

Vil du vite mer om hva som trigger stress og hva som fremmer ro?

 

Helgesamling med gruppeterapi (15 timer) for deg som kan svare ja på ett eller flere av spørsmålene over, – og som ønsker å gå i dybden og ta stresset og slitenheten med roten.

Gjennom bevissthetsøvelser, delinger og samspillstrening vil gruppesamlingen kunne øke din kunnskap om deg selv og hvordan du best kan manøvrere i en stresset hverdag. Visste du forresten at relasjonene til mennesker rundt oss ofte er det som stresser oss mest? Bekymringer rundt hvordan vi oppfattes og vonde følelser som oppstår i møte med andre påvirker oss mer enn vi er klar over. Ønsker du å se nærmere på hvordan du kan ta bedre vare på deg selv oppi dette?

Gruppeterapi er krevende og kanskje du tenker at dette blir for slitsomt for deg akkurat nå, men denne samlingen er annerledes. Her skal vi nemlig øve på å ivareta oss selv og få mer overskudd.

Vi som leder gruppen denne helgen heter Hege Paulsen og Siw Stenbrenden, og her får du litt mer info om oss og helgesamlingen:

Hege: utdannet gestaltterapeut i 2015 og har 15 års erfaring i arbeid med mennesker som sykepleier og helsesøster, både i Norge og i Afrika. Driver egen praksis som gestaltterapeut i Oslo sentrum og har tatt i mot klienter i terapi de siste 2 årene. Har selv erfaring med å være utbrent og langtidssykemeldt.

Siw: utdannet gestaltterapeut i 2005 og MSc i helse og empowerment, spesialist på utbrenthet. Har over 20 års erfaring i arbeid med mennesker som lærer og veileder. Har drevet egen praksis som gestaltterapeut siden 2003. Har selv erfaring med å være utbrent og langtidssykemeldt.

Helgesamlingen

Tid: Lørdag 30. januar 2016 kl 10-18 og søndag 31. januar 2016 kl 10-17.

Sted: Oslo sentrum

Pris: 3500,-

Max antall deltakere: 16

Vi serverer kaffe, te, frukt og snacks. Ta med deg egen lunsj eller så er det gode muligheter for å kjøpe det i nærheten. Du vil få god tid til å nyte lunsjen din.

Ta kontakt med meg for mer informasjon og påmelding på:

post@hegepaulsen.com eller 48 24 36 16 

Gi deg selv en god start på 2016 og bli med på helgesamling!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s