14. februar og parterapi

På søndagen var det 14.februar og Valentine’s day. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg har ikke så stort forhold til akkurat denne dagen. Men det er en fin anledning for meg til å opplyse om at jeg også tar i mot par i parterapi. Par kan være så mangt og det betyr jo egentlig bare at det er 2 som kommer i terapi. For det trenger ikke å være et kjærestepar, samboerpar eller ektepar, det kan f.eks være søsken, venner, far og sønn osv. I tillegg til å ha hatt mange kjærestepar til veiledning i en vanskelig livssituasjon har jeg også hatt mor og datter i terapi som ønsket å bedre sin kommunikasjon og relasjon. Man trenger altså ikke å være kjærester for å komme i parterapi. Er ikke det fint?
SAMSUNG CSC
Har du spørsmål om parterapi og lurer på om dette kan være noe for dere, er du varmt velkommen til å ta kontakt med meg her:
post@hegepaulsen.com eller 48 24 36 16
Riktig god helg til deg og dere!
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s