Time for time i verdens beste jobb!

Lurer du på hva en gestaltterapeut gjør i løpet av en arbeidsdag? Alle mine arbeidsdager er ulike og her får du bli med meg tirsdag 15.mars som så slik ut:

06.45: Opp og hoppe. God morgen!
07.45: Frokost (1). I dag som de fleste andre dager er det smoothie til frokost, det gir meg masse næring og energi til arbeidsdagen. Jeg er hekta.
08.30: Operaen og sol (2). På vei til kontoret går jeg forbi operaen og i dag må jeg bare stoppe et halvt minutt og nyte synet av operaen som bader i morgensolen.
08.50: Dagens første klient er ny (3). Jeg venter på den nye klienten og legger frem klientopplysningsskjema som alle nye klienter fyller ut. Jeg er alltid forventningsfull og spent når jeg skal møte et helt nytt menneske, og jeg tipper at nye klienter er like spente på å møte meg, terapeuten.
10.15: Gjør klart til neste klient (4). Forbereder kaffe og te. Flere av mine klienter sier det er godt å ha en kopp med noe varmt i å holde i når vi prater sammen, og det er jeg så enig i.
11.30: Rydder fort, det er så fint vær i dag og jeg vil ut og nyte det. Her kommer jeg sola!

11.45: Lunsj (1). Jeg rusler bort til rådhuset og setter meg på kaia der og spiser dagens medbrakte lunsj, brød med fiskekaker. Mens jeg sitter der med sola i ansiktet og kjenner duften av sjø, tenker jeg på hvor heldig jeg er som styrer arbeidsdagen min selv og kan gå ut av kontoret og spise lunsjen min ute på en så fin dag som dette. Jeg har verdens beste jobb!
12.30: Kaffe (2). Jeg vil ha en stor kopp kaffe etter lunsj, så jeg stikker innom Kaffebrenneriet på veien. Nam!
12.45: Litteraturhuset (3, 4 og 5). På Litteraturhuset skjer det alltid mye spennende og i dag vil jeg ha med meg interessante foredrag om selvmord. NSSF (Nasjonalt senter for selvmordsforskning- og forebygging) har 20 års jubileum og inviterer til åpent møte som heter: Selvmord kan forebygges! Viktig og fint med faglig oppdatering, jeg er opptatt av å følge med på hva som rører seg når det gjelder psykisk helse.

15.00: Jeg må dessverre gå før foredragene er ferdige (1). Jeg rusler tilbake til kontoret gjennom vakre slottsparken for å møte flere klienter som kommer i terapi i dag.
15.20: Tilbake på kontoret (2). Den flotte gamle og grønne døren inn til bygget der jeg har kontor. Den skiller seg ut i området og er lett å finne for nye klienter som ikke har vært hos meg før.
15.45: Parterapi (3). Jeg henter inn en ekstra stol og gjør klart til et nytt par som kommer til parterapi hos meg. Jeg ser så frem til å treffe de og jeg sørger for at det er ryddig og hyggelig til de kommer. Nå er både rommet klart og jeg er klar.
18.00: En herlig avslutning på arbeidsdagen (4). Etter en variert og spennende dag med nye klienter, faglig oppdatering og lunsj ute i det fri, avsluttes dagen på best mulig vis med besøk av tantebarnet. Heldige meg!

Slik kan altså en arbeidsdag for meg se ut og jeg håper du har fått et lite innblikk i min jobb som gestaltterapeut – verdens beste jobb!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s