Jeg har publisert min første artikkel!

Endelig sitter jeg med årets første utgave av Norsk Gestalttidsskrift i hendene. Det er så rart å se mitt eget navn i innholdsfortegnelsen at jeg nesten ikke skjønner at det er meg. Jeg har publisert min første artikkel og jeg kunne ikke vært mer stolt!

 

Norsk Gestalttidsskrift er et vitenskapelig tidsskrift for formidling av gestaltteori, -metode og -praksis. Som det eneste innenfor sitt fagfelt i Norge, er tidsskriftet godkjent som vitenskapelig publiseringskanal på nivå 1. Dette innebærer bl.a. at tidsskriftet inneholder artikler som er fagfellevurdert, dvs. vurdert anonymt etter akademiske krav og tidsskriftets egne kriterier av personer med 1. stillingskompetanse. Publisering av fagfellevurderte artikler er kompetansegivende innenfor universitets- og høyskolesystemet.

Min artikkel er en omskriving av min avsluttende eksamen ved gestaltterapiutdanningen ved Norsk Gestaltinstitutt våren 2015. Tittelen på artikkelen er:
«Det er så bortkastet å sitte fast!» Arbeid med Staemmlers endringsmodell. 
I artikkelen beskriver jeg hvordan jeg jobber med en klient som er i en endringsprosess, og du som leser får et unikt innblikk i terapirommet og hvordan jeg og min klient har jobbet sammen. Å tvinge fram endring kan mange ganger vise seg vanskelig i en endringsprosess og i denne artikkelen viser jeg hvordan det å gjøre det motsatte kan bidra til endring.

Jeg vil takke min gestaltterapeutkollega Marit Slagsvold så mye for at hun spurte om jeg ville skrive denne artikkelen, for all støtte og veiledning i skriveprosessen.
Tusen takk, Marit!

Det har vært utfordrende og morsomt å jobbe med denne artikkelen, og det så gøy å få vise frem hvordan jeg arbeider som gestaltterapeut i tidsskriftet.

For deg som har lyst til å lese min artikkel og andre gode artikler om terapiarbeid, så kan tidsskriftet kjøpes ved å ta kontakt med Norsk Gestaltinstitutt her:
ngi@gestalt.no (e-post) eller 22 59 16 50.
Spør etter Norsk Gestalttidsskrift vår 2016 -utgaven.

God lesing! Og legg gjerne igjen en kommentar under her om du har lest den!

 

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s