Ukens søndagsdrypp: Do more of what makes you happy!

Kopi av Kopi av Søndagspip

La meg stille deg et spørsmål; hva gjør deg glad?
Er det lett for deg å svare på det og kommer du på mange ting, eller blir du helt blank?

Jeg tipper at alle ønsker seg gode dager og mye glede i livet sitt, men mange har ikke et bevisst forhold til hva som gjør de glad. De fleste av oss lever travle liv fylt av mange hverdagskrav og må’er. Det blir lite plass til det vi vil og har lyst til, og det som gjør oss glad havner litt for langt ned på prioriteringslisten. Men, jeg er sikker på at hvis vi vet hva som gjør oss glad, at vi er bevisst hva det er, bestemmer oss for å gjøre mer av det og putter det inn i kalenderen, så vil dagene våre og vi bli litt gladere.

Jeg har bestemt meg for å ta «do more of what makes you happy» på alvor og laget meg en liste på 7 ting som gjør meg glad og som jeg vil gjøre i mai. Her er min liste:

  1. være ute i sola (endelig er mai her og det er plutselig sommer i Oslo. Jeg elsker sol og varme, så jeg skal nyte sola så mye jeg kan enten det er en kort pause på trappen utenfor kontoret mitt eller en hel dag på stranda. Glad blir jeg uansett.)
  2. ta den første joggeturen i marka etter vinteren (lite slår lukten av skog og lyden av fuglekvitter og go’følelsen i kroppen etter en joggetur i naturen.)
  3. dra ut på en av øyene i Oslo en hel dag (jeg vil ta med matpakke og en god bok, og sette mobilen på lydløs – dager som dette lever jeg lenge på.)
  4. lage hjemmelaget is (kan ikke huske sist jeg gjorde det. Instagram bugner av oppskrifter og jeg vil fylle fryseren med forskjellige smaker. Tror flere her i heimen vil bli glad for det 😉 )
  5. dra på weekendtur med kjæresten (blir så glad av å oppdage nye steder og få nye opplevelser med han jeg så glad i <3)
  6. gjøre uteområdet hjemme klar for sommeren (hvem blir ikke glad av vakre blomster i krukker, rene utemøbler og en grill som er klar for sommer?)
  7. invitere en herlig venninne på piknik i parken (jeg vil fylle kurven med en pakke kjeks, et par oster, frukt og kald drikke, og bare nyte dette med ei som jeg ler masse sammen med og som jeg er veldig glad i.)

Med denne listen tror jeg mai kommer til å bli veldig fin – jeg blir jo glad bare av å lese de 7 punktene 🙂

Uansett om du synes livet er lekende lett nå eller om dagene dine er tunge og vanskelige, er det nyttig å vite hva som gjør deg glad. Da kan dagene dine fortsette å føles lette og gode eller du kan lage en liten pause i det tunge og vanskelige. Å gjøre mer av det som gjør deg glad trenger IKKE være tidkrevende, energikrevende eller kostbart. Det kan være hva som helst som gir deg et lite eller stort øyeblikk av glede og påfyll. Du trenger bare å vite hva det er.

Så tilbake til spørsmålet mitt; hva gjør deg glad?

Skriv det gjerne opp et sted slik at du kan finne det igjen hvis du glemmer det. Kanskje ble du inspirert nå til å lage din egen liste for ting du har lyst til å gjøre i mai som gjør deg glad? Jeg håper det!

Har du lyst til å fortelle hva som gjør deg glad? Jeg blir superglad om du vil dele en ting eller to som gjør DEG glad slik at vi kan inspirere hverandre til å huske hva som gjør oss glad og til å gjøre mer av det 🙂

Ønsker deg en god ny uke fylt av det som gjør deg glad!

Søndagssmil fra meg 🌿

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s