Ukens Søndagsdrypp: Selvmedfølelse-tips #9

Kopi av Søndagspip-19

 

Det aller beste og viktigste du kan gjøre for å være snill mot deg selv er Å PASSE PÅ HVA DU TENKER OG SIER OM DEG SELV til deg selv og til andre. Du må sørge for at disse tankene og ordene er vennlige, gode og snille. 

All endring starter med BEVISSTHET, og først når du har observert tankene dine og oppdaget den indre dialogen din og tankemønstrene dine kan du gjøre noe med de og bli snillere mot deg selv. 

Du kan begynne med å legge merke til hvilke tanker du har om deg selv og dine handlinger og bli klar over hvilke ord du bruker. Er tankene og ordene rause, vennlige og støttende eller er de kjeftete, sinte og kritiske? Er de det sistnevnte er det på tide å stoppe og velge noe vennligere i stedet.

Så bli bevisst hva du tenker og sier og øv på å velge gode tanker og ord som gavner deg. Da bytter du ut selvkritikk med selvmedfølelse og reduserer indre uro og stress, og du fyller på med god energi. Fint, ikke sant? 

Anbefaler deg å begynne i dag! Ønsker deg en god ny uke i morgen!

 

Søndagssmil fra meg🌿

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s