Om meg

fotograf_beate_willumsen_farger_web-7981Foto: Beate Willumsen


Jeg har med min helsefaglige bakgrunn mange års erfaring med å jobbe tett på mennesker.
Jeg er utdannet sykepleier og helsesykepleier (helsesøster), og har jobbet både i Norge og i Afrika. Jeg har mye erfaring i å jobbe med unge voksne og voksne i ulike livssituasjoner og faser av livet, og særlig livssituasjoner som innebærer å stå fast og ta valg, stress, slitenhet, utbrenthet, indre uro og dårlig selvfølelse.


Jeg er utdannet gestaltterapeut fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI).
Som student ved gestaltterapiutdanningen gikk jeg selv mye i terapi og har i flere år jobbet grundig med min personlige utviklingsprosess.


Jeg jobber som helsesykepleier på en ungdomsskole og en videregående skole i Tønsberg og har i tillegg min egen praksis på Husøy og via nett. Siden jeg startet opp som terapeut og veileder med egen praksis i 2013 har jeg tatt imot mange flotte mennesker til samtale og veiledning, og vært så heldig å få følge de et stykke på deres livsvei.

Som terapeut er jeg opptatt av å møte deg og støtte deg der du er i livet ditt akkurat nå.
Jeg tror at alle har potensiale og ressurser som kan bidra til mer livsglede, vekst og endring.
Jeg tror at det er du som har best forutsetninger for å finne svar på dine egne utfordringer, og min oppgave er derfor å støtte og hjelpe deg i denne prosessen.

Jeg hjelper deg med å tydeliggjøre og sortere tanker og følelser slik at du blir mer bevisst dine egne tanker og følelser, dine handlingsmønstre og hva som er viktig for deg i ditt liv og i relasjon med andre. Disse samtalene gir deg mulighet for personlig vekst og utvikling slik at du kan leve livet ditt i tråd med den du er og det som er viktig for DEG.BESTILL TIME HER:

📱 48 24 36 16
✉️ post@hegepaulsen.com

Reklame

2 kommentarer om “Om meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s